Dette her er et godt lille foodhack. Et tip, der faktisk er rigtig simpelt. Så jeg vil egenligt bare fortælle hvad det går ud på, og så ikke gøre meget mere ud af det end det. 🙂
Hedder det egentlig bladselleri eller blegselleri? Begge dele måske? Jeg tror det er det samme.
Men altså, har du bladselleri/blegselleri liggende i grønsagsskuffen, og er den efterhånden blevet super slatten? Så vent lige med, at smide den ud.
Hvis man sætter bladselleri/blegselleri i et glas med vand, så de kan suge lidt, så rejser de sig ret hurtigt op, og bliver ganske friske igen! 😀
Måske virker samme trick også med andre grønsager?
Faktisk burde sellerien gro videre, hvis man lader den stå længe nok, eller endda planter den i en lille potte med jord. Det er jo i teorien smart, hvis man altid kan gro mere selleri. Jeg har dog aldrig testet, hvordan det virker i praksis.
Tilføjelse: Jeg har fundet ud af, hvad forskellen på bladselleri og blegselleri er!
Nej, altså faktisk er det, det samme, men blegselleri, gror man åbenbart, uden de får sollys, hvilket gør, at de ikke danner klorofyl, og derved bliver mere blege. Klorofyl er det der gør planter grønne. Så det er altså lidt samme princip, som grønne og hvide asparges. 🙂
Hvad det lige præcis er, jeg har på billederne her, er jeg dog stadig ikke sikker på. Det er rimelig blegt, så måske er det blegselleri, men jeg har smidt papiret ud. xD
– Lærke
Skriv en kommentar