Om at starte en blog… Eller 3 måske – Historien

Dette er det oprindelige første indlæg om mine blogs historie, og hvordan de kom til.
Datoen i toppen er altså helt autentisk. – Mit allerførste blogindlæg, og ja det er altså ved at være et par dage siden. 😉
Jeg har opdateret det, og vil sandsynligvis også gøre det fremtidigt, for at det altid vil være her, som forklaringen på hvordan det hele egentlig startede og stadig forløber.

Jeg havde overvejet længe, at skabe mig et sted, hvor jeg kunne dele, hvad jeg går og laver, og mine tanker, både omkring det, om kreativitet, om mad og om alt muligt andet…

Under mine overvejelser kom jeg frem til, at det nok ville blive for rodet, hvis jeg havde det hele samlet på ét sted. Og dog… Skulle jeg virkelig til at holde styr og bruge tid på mere end bare én blog? Så skiftede jeg mening, og så skiftede jeg mening igen. Jeg kunne ikke rigtigt få lov at kategorisere én blog, på den måde jeg gerne ville, syntes jeg.
Så derfor lavede jeg, ikke mindre end, 3 blogs på blogspot. Brugerpanelet der gjorde det nemt at styre 3 blogs på et sted…
Idéen var at have en om krea, en om mad og en om alt det andet.

En madblog

“Hvad har Lærke af kompetencer, der gør hende særligt egnet til at blogge om mad?” – tænker du måske? Udover sædvanlig interesse for emnet. (Vi spiser jo alle sammen.) Tjah, måske ikke nogen. Jeg har gået på 4H madskoler og kurser, da jeg var barn, men det tæller nok ikke for det helt store nu, ud over måske at have vagt en noget mere utrættelig interesse.
Tilgengæld er jeg så heldig at være vokset op med 3 søskende, på en lille gård, hvor det kunne lade sig gøre at holde høns og køer. Så vi havde egne æg og eget kød. Og der var plads nok til at dyrke diverse lækre sager i haven. (Hvilket jeg også gerne ville fortælle om. (Ak de solmodne jordbær) Jeg kunne også lave en haveblog, men jeg måtte stoppe et sted!) Med andre ord har jeg altså fået lov at lave alt den mad, jeg ville, når det bare betød, at min mor blev fri ?

Og gode opskrifter er jo, i øvrigt, uundværlige. Nogen gange er jeg nødt til at skrive dem ned, så jeg ikke glemmer dem. Så madbloggen er måske også for min egen skyld. 😉

Hvad kreativiteten angår…

… Ja, så er der altså ikke meget andet at sige end: Jeg kan simpelthen ikke lade være!
Sådan er jeg, og det har jeg nok altid været. 😛

 

Krea-delen og mad-delen skulle altså blive dokumentationen af min evige søgen efter mere viden og erfaring indenfor begge emner. Mine egne idéer, afprøvning af andres og forhåbentlig en masse inspiration. De skulle komme til, at indeholde en masse dejlige billeder og forhåbentligt gode forklaringer af de sager, jeg fik kreeret. Det gik ganske godt. Min entusiasme omkring de to andre, overskyggede nok min trang til, at skrive på bloggen om “alt det andet”, men den skulle altså have handlet om, hvad jeg ellers gik og lavede. Indlæg som dette var oprindeligt placeret der, og den kom hurtigt til at fungere mere som en slags nyheds side, om hvad der skete på de to andre.

Men der kom hurtigt gang i krea- og madbloggen, og jeg havde travlt med hele projektet længe herefter. Er du tosset, jeg brugte mange timer på mine nye blogs. Ikke bare på at skrive, men i særdeleshed på at få det til at se ud, og være, som jeg gerne ville have det, og det var sjovt lige fra starten. Jeg blev dog aldrig rigtigt helt glad for designet, og det var ikke rigtigt det, jeg ønskede at bruge det meste af min tid på.
Jeg havde egentlig også skiftet mening igen. Jeg ville gerne have min egen hjemmeside og min ene bror havde sagt, at han godt kunne lave mig en. Oveni købet med en webshop. Og det ville jo være genialt! Hvis han ville ordne designet og i øvrigt kunne løse nogle af de problemer, det kunne tænkes, at jeg skabte for mig selv hen af vejen. Genialt. xD
Blogprojektet gik i stå, og der skete ikke så meget med noget af det i et stykke tid derefter. Jeg skulle jo først finde på et navn til den nye hjemmeside, og finde ud af hvordan jeg ville have, den skulle se ud, og det var lidt svært.

Men navnet blev fundet, mine “gamle” blogs blev flyttet. Der blev tegnet, redigeret, programmeret og rettet til i en evig strøm.

Og her er vi så…

Der er efterhånden flydt en del blogindlæg fra mine hænder. Nogen gange er der mere fart på end andre, men idéerne til nye blogindlæg er der vidst altid.. De har måske ændret sig lidt. Det er forskelligt hvilke perioder, jeg fokuserer mest på kreativiteten eller opskrifterne. Og lige pludseligt, er der så også nogen helt andre emner. Bæredygtighed f.eks, og nu er jeg også blevet mor. Hvilket man nok kan se nogen steder… Og alle de gamle indlæg er her altså stadig.
Det er blevet en del af min verden. Den her blog. Den indeholder en hel masse mig, og jeg er et rodehoved. Det tror jeg efterhånden selv, jeg har lært at leve med. Givet op på at prøve at gøre alt ordenligt, og skidt hul i om det skinder igennem, i måden jeg skriver på – Ja, undskyld sproget. – Det håber jeg, er lidt af charmen. 😉
her er lidt af alt, og jeg håber ikke, at det er for rodet og for vrøvlet til, at man kan finde rundt i det.

Jeg håber, fortsat, at kunne dele noget brugbart med nogen, der har lyst til at læse det. 🙂

– Lærke / Æ