Tippet her er til de der slatne gulerødder, der har ligget i bunden af grønsagsskuffen lidt for længe. Det er super simpelt. Og man ender med gode gulerødder lige ved hånden, som er super nemme lige at putte i en madpakke, snuppe til den lille sult, eller som tilbehør til aftensmad…
Red dine slatne gulerødder!
Det eneste man faktisk skal gøre er at skrælle gulerødderne. Man kan lade dem være hele, eller man kan skære dem i stave. Derefter er det bare at lægge dem i vand, i en beholder med låg, og putte dem i køleskabet.
Jeg kan ikke forklare præcis hvad der sker, når gulerødderne kommer i vand, måske suger de vandet til sig. I hvert fald bliver de lækre og sprøde!
Gulerødderne kan holde sig i nogle dage i køleskabet, på denne måde. De kan dog holde lidt længere, hvis man skrifter vandet en gang imellem. 🙂
Udover at være en god måde at undgå madspild på, er det også en rigtig fin måde at få spist lidt flere grønsager i hverdagen. Det er lidt nemmere, lige at snuppe en gulerod, hvis den er skrællet på forhånd, og man ved at den ligger lige der og er lækker og sprød. 😉
Der er nogen der siger, at gulerødderne mister lidt af vitaminerne af at ligge i vand, men hvis alternativet er, at man ville smide de slatne gulerødder ud og slet ikke få dem spist… Tjah. 🙂
– Lærke
Skriv en kommentar