Smuk gave Ananas

Dette er en genial idé, som jeg faldt over, et sted på det store internet, for ikke ret lang tid siden! Jeg vidste, at jeg MÅTTE forsøge, at lave sådan en! En smuk snyde ananas, lavet af det pureste, lækre guld: Ferrero Rocher, nemlig. Og en flaske af noget, man rigtig godt kan lide…
Den ville passe glimrende, som f.eks, en helt speciel værtinde gave.
I mit tilfælde var der dog, oplagt nok, en meget bestemt person, der havde fødselsdag…

Gavekurv til 25 års fødselsdag, med Ferrero Rocher og special øl

Først og fremmest skal man bruge en flaske af et eller andet lækkert. F.eks vin eller Champagne. Ham der skal have min ananas kan dog slet ikke lide den slags. Tilgengæld, kan han godt lide øl. Derfor fandt jeg sådan en, som jeg ved, at han godt kan lide, nemlig en Leffe, og det var jo en god start…

Ferrero Rocher er så, åbenbart, blevet lidt svært, at finde. Jeg prøvede først, i både Kvickly og Netto, uden held, men 3. gang var lykkens gang, og jeg fandt hvad jeg skulle bruge hos Meny.
Jeg regnede lidt i hovedet, og kom frem til, at der nok i hvert fald ville gå tre, af de normale pakker Ferrero Rocher, til den store flaske Leffe, så jeg købte fire for en sikkerheds skyld. Og det var godt jeg gjorde det. for jeg fik brugt dem alle sammen, på nær tre enkelte…

Ananas0,0

Fremgangsmåden er meget simpel. Hver Ferrero Rocher, skal have en klat lim, og sættes på flasken. (Man kan også bruge selvklæbende tape eller elefant snot)

Man starter nedefra og bygger opad. Leffe flasken, kunne der være ni Ferrero Rocher rundt om. Og det er en god idé, at måle inden man går i gang med at lime, så man ikke står med et mærkeligt mellemrum til sidst.
Næste række sættes forskudt af den forrige, og så forsætter man ellers bare, til man synes, at man er nået langt nok op. Sidste række skal muligvis have en Ferrero Rocher mindre end de andre.

Når Ferrero Rocher’erne er limet på, skal man have sat blade i toppen. Vi har en grov siv plante i haven, som jeg klippede nogle blade af. De blev meget vellignende synes jeg. Kan man ikke finde noget i sin have eller naturen, kan man måske spørge i en blomster butik.
Bladene valgte jeg, at binde fast med tråd, som jeg viklede omkring mens jeg tilføjede et blad af gangen.

Når bladene er på plads, skal ananassen pakkes ind i klar cellofan. Udover, at se pænt ud, hjælper det også med til, at holde alle Ferrero Rocher’erne på plads.
Til slut bindes en pæn sløjfe omkring toppen. Også er ananassen færdig og klar til, at blive givet væk.

Den færdige ananas skal man selvfølgelig være lidt forsigtig med, så vores Ferrero Rocher og bladene ikke går løs. Derfor valgte jeg, at putte min i en fin gavekurv. Og nu har de kvikke måske nok regnet ud, at den kære fødselar fylder 25. 😉

Gavekurv til 25 års fødselsdag

Tillykke til ham! 🙂

– Lærke

 

Skriv en kommentar