Smykke display i en skuffe

Det her indlæg handler om en gammel skuffe, jeg har “bygget om” og brugt som smykke display.
Jeg har faktisk to. Men jeg vil lige vise den ene. 😄
Jeg kan såmænd ikke engang huske, hvor den kommer fra, men som med så meget andet, syntes jeg, det var synd at smide den ud
Der er et eller andet magisk ved gamle skuffer. Jeg ved ikke helt hvad det er. 😛

Den færdige skuffe til udstilling af hjemmelavede øreringe

Tilblivelsen af min smykke skuffe

Det jeg har gjort, er simpelthen at finde nogle smalle trælister. Jeg har brugt to forskellige tykkelser, for det var lige det jeg havde, og så syntes jeg, det gav en fin dybde i skuffen. Dem har jeg limet i med trælim.
På alle listerne har jeg, med 4-5 cm mellemrum sat nogle små søm og skruer. Jeg har brugt nogen genbrugs søm og skruer, som er nogle rester jeg har til overs fra andre projekter, men man kan naturligvis købe nogle nye skruer, eller nogle andre fine kroge, hvis det skal være rigtig fornemt. 😊

Lister og skruer i en skuffe, som jeg bruger som smykke display og udstilling af øreringe

Der er plads til ca. 50 par øreringe i den her skuffe.

Nu var jeg sådan set lidt åndssvag, for ja, jeg satte skruer og søm i, inden jeg dekorerede min kasse. Primært fordi jeg ikke havde besluttet mig for, hvordan den skulle se ud, på forhånd. Men det kan altså varmt anbefales, at man dekorerer skuffen først og sætter søm/skruer i, bagefter. 😉

Jeg har dekoreret min skuffe med serviet decoupage. Henover alle lister og det hele. Dog har jeg valgt kun at dekorere den inde i bunden, og lidt ud på kanterne. Og lakeret efterfølgende. Man kan naturligvis også male den. Den anden skuffe jeg har, er malet med en mat kalkmaling, og jeg har undladt at male listerne. Så der er altså rigtig mange muligheder for dekoration!

Jeg bruger primært mine skuffer til at hænge øreringe i. Det gør jeg ved at tage en lille lap af noget fint karton, og lave et hul med en hultang eller hulmaskine, som passer til hovedet på mine søm og skruer. Så stikker jeg også to små huller i kartonen med en nål, i passede afstand, og deri sætter jeg øreringene. Og så kan man jo evt. Skrive pris på lappen. Så sidder øreringene samlet, og man kan lige putte dem ned i en lille pose eller æske, hvis der er nogen, der køber et par, uden at de ligger og roder rundt.

Smykke display i en skuffe - Udstilling af øreringe og andre smykker, hængende i en skuffe.

Helt apropos har jeg da også et par indlæg om æsker og poser, man kan se på, hvis man har brug for sådanne. Der er både noget, der egner sig til gaver, forsendelse, opbevaring mm. 😊

Og nu jeg lige får set nærmere på billederne her til sidst, så er alle øreringene i skuffen faktisk også nogen, man kan finde indlæg om her.. 😉

Hvis man synes idéen om display i en skuffe, er god, men det ikke lige er smykker man har brug for at udstille, og sædvanlige sættekasser heller ikke er sagen, så har jeg også et indlæg om en anden skuffe, jeg har malet med magnetisk maling. Den bruger jeg til små billeder, Artmoney, visitkort mm.

– Lærke

Skriv en kommentar