Lidt om mig – Rulleskøjter

Når nu der er kørt en masse kage indenbords, her på bloggen, så kan det være en god idé, lige få forbrændt noget af det igen… 😉
Ej, det er nu ikke kun derfor, jeg kører på rulleskøjter. Jeg holder faktisk generelt meget af, at motionere, og rulleskøjteløb er virkelig sjovt! Det har jeg syntes siden jeg var barn, og så har det nok bare holdt ved. Til at starte med var de her Atlanta rulleskøjter min fortrukne model, og dem har jeg da også slidt 4 par af, helt ned! Fordelen var dog, at de ind imellem kan findes i genbrugsbutikker til 20-40 kr… Nu har jeg dog fået mig et nyt, smartere og hurtigere par. 😛
Men man behøver jo egentlig ikke, have det helt “rigtige” og meget dyre udstyr, for at komme ud i verden. Motion skal helst være mest sjovt. Det er min holdning til den slags. 🙂

Atlanta. i stykkerEndomondo. Rulleskøjter

Her er et par billeder fra en rigtig lækker forårstur, (faktisk den første på året i 2014) i høj solskin og næsten ingen vind. Det er simpelthen perfekt rulleskøjte vejr! 😀

Kattinge sø.

Og herunder er lidt flere, inde fra Amager Strand. Hvis man kører på rulleskøjter, og ikke har været derinde, kan det bestemt anbefales. Der er god vejbelægning på de små stier, som snørkler sig rundt. – Der er ikke meget langt, men der er bare sjovt og hyggeligt, at køre.
Sidst jeg var der, passerede jeg… Ej jeg blev vidst passeret, af en speedskater, der helt afgjort havde mere fart på en mig, og han lignede en, der hyggede sig gevaldigt. 🙂
Man ser alle mulige spændende ting, der inde, f.eks folk der kite surfer, på skateboard. Og man kan få is… 😛

Øresundsbroen i horisontenUdsigt fra Amager strand.

Og så kan man jo gå sig en lille tur i sandet også, og samle sneglehuse og muslinger, til nogle krea projekter, når man alligevel er der. 😉

Fundet i sandet, ved vandet, på strandenAmager strand på rulleskøjter.

– Lærke / Æ

2 Comments

Jeg vil lige påpege, at der også findes andre gode og billige rulleskøjter til både drenge og piger. De hedder henholdsvis Flex Blue Boy og Flex Cool Girl. De kaldes Flex, fordi de er så smarte, at de spænder over 3 størrelser. De små (størrelse 28-31) kan laves om fra rulleskøjter 3-hjul til inliners. Dette er smart, for så kan små børn lære at stå på rulleskøjterne med to hjul foran og ét i bag. Senere når de har balancen og er blevet mere øvede, laver man blot rulleskøjterne om til inliners.
De andre to størrelser i disse rulleskøjter er fra 32-35 og fra 36-39.

Mange tak for dit svar Ronni. Det lyder ret smart med det flex, når det er til børn, hvis fødder jo vokser stærkt og også med 3 hjul, til de helt små. Jeg er også helt sikker på, at der findes mange andre gode alternativer, til de helt dyre modeller, man kan få, så længe man bare kører for sjovt og ens behov ikke er større ;). Jeg var heldig at få det par, jeg har vist her, til et svimlende lavt beløb, i en genbrugsbutik, så det var selvfølgelig dem, jeg skrev om. Jeg er også så heldig stadig, at kunne passe børnemodellerne, det kan jo være en kæmpe prismæssig fordel i sig selv, men det er nok ikke alle der er så heldige desværre. 🙂
Og det kan måske også være, at valget falder lidt højere, når turene begynder, at blive længere. 🙂

Skriv en kommentar