Peanutbutter cookies

Ultra hurtige og nemme peanutbutter cookies! Det kan nærmest ikke blive, hverken hurtigere eller nemmere. Du har kun brug for 3 ingredienser, som bare skal blandes og bages ganske hurtigt! Og de er gode! Peanutbutter i kage, er så stærkt undervurderet. 😀

Hurtige, hjemmebagte peanutbuttercookiesTil en stor bageplade med peanutbutter cookies, har du brug for:Peanutbutter til peanutbutter cookies

Et glas peanutbutter
1 (peanutbutter-)glas sukker
og 2 æg

Man kan bruge både creamy og chrunchy peanutbutter til peanutbutter cookies. Jeg foretrækker selv creamy.
Man kan også tilføje vanilje efter smag, hvis man synes. Det kan jeg godt lide, men man behøver det ikke.

Fremgangsmåden er som følger:
Det er en god idé først, at tænde en ovn, på 180 grader, ved varmluft. 
Derudover starter man med, at skrabe alt indholdet ud af sit peanutbutter glas og ned i en skål. Så fylder man peanutbutter glasset med sukker, og hælder det med op i skålen. Derefter tilføjer man de to æg, og så blander man bare det hele, rigtig grundigt, med en ske eller en kraftig dejskaber.

Når peanutbutter cookie dejen er blandet godt, former man den til små kugler, som man sætter på en bageplade, beklædt med bagepapir.
Det lykkedes mig, at presse hele portionen her, ned på én bageplade, men det kan godt være, at man har brug for to. (Vi har en stor ovn)
Når man har gjort det, fatter man en gaffel og bruger den til, at trykke kuglerne lidt flade.

Derefter bages pladen med peanutbutter cookies, i 8- 10 minutter, til de er en lille smule gyldne i kanten. Når de kommer ud af ovnen, er de temmelig bløde, så de skal lige have lov, at køle lidt af på bagepladen, inden man ligger dem over på en rist. Men så er de ellers også lige klar til, at spise.
Og de smager vidunderligt godt. Det lover jeg! 🙂

peanutbutter cookies, haps– Lærke

Skriv en kommentar