Opbevaring i net? 🛍

Jeg er altid på udkig efter sjove, anderledes og pladsbesparende opbevaringsmuligheder, til alle mine krea-ting, garn, stof, papir, hvad end det måtte være. Men også til andre ting i huset. Og den her idé så jeg, og tænkte: Det var smart! Og helt lige til!
Nu hvor man jo skal bruge net, i stedet for plastikposer til indkøb osv. har vi herhjemme akkumuleret et regulært lager af net! Som er fine og brugbare. Men helt ærligt, så har vi flere end vi nogensinde kan få slidt op. Også fordi jeg har syet en hel del selv! 😛 Men så kan nogen af dem bruges til dette her!

Det går i alt sin enkelthed ud på at hænge dem op på en væg. Og det er der, som sådan, ikke meget guide til, men måske lidt tips og inspiration. 😉

En lille idé til kreativ og, nem og billig opbevaring, hvis man ikke har så meget plads.

Man kan selvfølgelig nøjes med et enkelt. Eller et par stykker. Jeg har hængt et til bøjler, i vores bryggers. Og overvejer at hænge et par mere op, til huer og vanter. Man kunne også f.eks. bruge det til vasketøj, eller opbevaring af ekstra toiletpapir på badeværelset.
Men jeg havde altså den her plads under en skråvæg, ved vores repos på førstesalen, der ikke rigtigt blev brugt til meget andet, så der blev plads til ti net!

Værd at overveje

Hvis man har gips vægge, skal man være opmærksom på at anskaffe den rette type rawlplugs til gips. Skruer direkte i gips, er ikke en god idé. 😉
Jeg har trævægge, så det var ikke nødvendigt her.

Man kan, for ikke ret mange penge, sagtens købe nogle rigtig fine kroge, til det her formål. Det er bare at gå i et byggemarked. Evt. på nettet. Eller man kunne bruge nogle flotte messing skruer!
Vi har sådan en kasse, med gamle genbrugsskruer, og nu gjorde jeg det lidt til en mission at bruge nogen af dem, som aldrig kommer til at blive brugt til noget andet. Hvorfor de egentlig ikke bare er røget i metalskrot, er et godt spørgsmål, men nu blev de brugt, og det blev lidt dekorativt på en alternativ måde… 🙂

Nogle af nettene bandt jeg, derudover, knuder på hankene, for at få dem til at passe lidt bedre, og fylde lidt mindre i mit arrangement, men ellers blev de bare fordelt imellem hinanden.
Og resultatet blev ret fint, synes jeg. Jeg er glad for blandingen af farver. Og nettene er allerede fyldt med forskellige ting og sager. Succes! 😀

– Lærke

Skriv en kommentar