Tip – Hak krydderurter i en kop

Jeg elsker persillesovs, men jeg hader persillehakkere… Mine tommelfingre er for korte! 🙁
I øvrigt synes jeg også, at sådan en persillehakker er et lidt udueligt værktøj at bruge køkkenplads på. Det er meget ensidigt og så tit står jeg ikke og hakker store mængder persille. Men så er det jo godt, der findes andre, og nemmere måder at hakke på, når man har brug for det, som selvfølgelig virker lige så godt, med andre krydderurter end bare persille! 😀

Klip i en kop

I stedet for at stå og hakke sine krydderurter, eller bruge en persillehakker hvis man har lidt større mængder, der skal hakkes, kan man bruge en saks og en skål eller kop. Man putter persillen ned i skålen/koppen og klipper en hel masse gange ned i det, indtil det er så fint, man vil have det. En kop er faktisk bedst til det, for så hopper stumperne ikke så meget ud over det hele.

klip i en kop - persille og andre krydderurter

I det her tilfælde har jeg bare klippet persillen direkte i plastbakken, det er købt i. Jeg har lige skyllet det først, og jeg passer selvfølgelig på, ikke at klippe i bakken. Der skal helst ikke komme plastikstykker persillen. 🙂
Det var virkelig nemt, og jeg havde ikke persillestumper ud over det hele, på fingre og spækbræt, mm. Og så var persillen klar til at komme direkte i min persillesovs. <3

 – Lærke

Skriv en kommentar