Små lækre græskar pakker

Dette er den sødeste lille indpaknings idé til Halloween.
Måske forventer man, at have en flok små hekse, spøgelser og andre uhyrligheder, til at ringe på hoveddøren til “trick or treat”?
Så er de her små græskar pakker det perfekte alternativ, til normale, kedelige slikposer, men man kan selvfølgelig også pakke nødder, tørret frugt, osv. i dem. De er super nemme, at lave, og er bare en rigtig sjov detalje, i al Halloween hurlumhejen. 🙂

Hjemmelavede godte pakker til Halloween

Sådan laver man de sødeste små græskar pakker :

Det eneste man skal bruge er sådan set orange silkepapir, til selve græskar formen, en lille smule grønt til stilken, og lidt tape eller andet, til at klistre det sammen. Pakker man ting ind, der er klistrede eller fugtige, kan det yderligere, være en god idé at bruge lidt plastfolie, så silkepapiret ikke bliver ødelagt.

Man starter med, at tegne en cirkel omkring et eller andet rundt, af en passende størrelse. Derefter klippes cirklen ud.

Her har jeg valgt, at lave græskar pakker med tørret frugt i, så det startede jeg med, at lægge på et stykke plastfolie, ovenpå cirklen af orange silkepapir.
Når fyldet er på plads, samles papiret tæt omkring det, og kanterne på papiret klemmes sammen til en top.

Toppen beklædes med lidt grønt silkepapir, som fæstnes med et lille stykke tape, og så er første græskar pakke faktisk færdig. Når godterne indeni skal spises, hiver man bare toppen af, og græskaret afslører hvad det indeholder. Spændende. 😉

Happy Halloween! 🙂

  • – Lærke

Skriv en kommentar