Halloween Spøgelser – DIY

Jeg har godt nok både lavet græskar af Fimo og cernit, og hæklede græskar, men der må jo lidt mere Halloween stemning og pynt til! Så nu har jeg også lavet spøgelser….

Hjemmelavede, uhyggelige Halloween Spøgelser, af genrugs materialer

Hurtige og nemme, men dog, lidt fancy Halloween spøgelser. Nemlig.

Genbrugs materialer til halloween spøgelser

Af materialer og værktøj, har jeg, til disse spøgelser, brugt, en saks, en permanent, sort tusch, et kassettebånd, en hvid serviet og nogle af de der E-formede flamingo dimser, man fylder i kasser, når de skal med posten. (kassefyld?)

De kan skiftes ud med noget andet, hvis man ikke har sådan nogen, f.eks vat- eller flamingokugler, store træperler, eller bare et stykke sammenkrøllet papir. Eller man kan lave dem på f.eks slikkepinde. Det er også en ganske fin idé.
Men altså, ganske simple materialer. Idéen er jo, at de er lette, at lave og så gør det heller ikke noget, at de bestemt også er billige! 🙂

Servietter til hjemmelavede halloween spøgelser En klippet serviet til hjemmelavede halloween spøgelser

Øjne i hovedet på et hjemmelavet halloween spøgelse
Jeg startede med
, at skille de tre lag i servietten ad, og klippe hvert lag i 4 lige store stykker, langs folderne.

 

Så tegnede jeg et par store sorte øjne, på det, der skulle fungere som hoved på mit spøgelse. De kommer til, at kunne skimtes gennem servietten, vi sætter på senere.

Kassettebånd til slæbet på et uhyggeligt Halloween spøgelse

Kassettebåndet kan sagtens undlades, men jeg synes, det gav en fin lille ekstra effekt.
Så jeg viklede kassettebånd omkring en bog. Det skulle blive til de, knap 15cm, lange snore, der ses i bunden af spøgelserne.

Mine E-formede flamingo dimser, passede så fint, at jeg kunne fastgøre kassettebåndet, ved at lægge det ind i et hak og presse en halv E-form mere, fast ovenpå.

Da det var fastgjort, klippede jeg alle enderne over.
(Bruger man noget andet, må man selv lige finde en anden løsning på dette. Bruger man perler eller andet, kan de måske puttes igennem hullet.)

Kasettebånd fastgjort i hovedet på et hjemmelavet halloween spøgelse Slæb af kasettebånd til et uhyggeligt halloween spøgelse

Herefter tog jeg to stykker serviet og lagde forskudt ovenpå hinanden og så foldede jeg dem omkring hovedet på spøgelset…

Det uhyggelige halloween spøgelse får et lagen over hovedet Servietten fastgøres på et halloween spøgelse

Færdigt, hjemmelavet halloween spøgelse
Så bandt jeg serviet stykkerne fast omkring halsen af mit spøgelse med et stykke kassettebånd, hvis ender jeg brugte til, at hænge spøgelset op i.

 

Bøøh…

Det var da nemt ikke? 🙂

– Lærke 🙂

Skriv en kommentar