Perleøreringe – DIY

Her er en lille guide, med en simpel måde hvorpå man kan lave sine helt egne perleøreringe.
Det er virkelig nemt! Hverken avanceret eller indviklet, og der er ingen svær teknik over det.
Det eneste du har brug for, er et par fine perler, et par ørekroge og en enkel lille tang eller to…

perleøreringe,kobber

Jeg er selv vild med det simple look, man får ved bare at have den snoede fjeder-dims og en perle. Man kan lave dem, helt som man selv synes. Have den lille kugle med, nøjes med en perle, eller tilføje flere perler. Og perler og ørekroge fås i sådan et spændende udvalg rundt omkring! Så der er altså uendeligt mange muligheder for at variere og personliggøre denne lille idé.

Sådan her laver du dine perleøreringe:

Som lovet er dette alt, du har brug for: To ens ørekroge, og to ens perler hvor hullerne skal være store nok til at passe på ørekrogene, men ikke alt for store.
Derudover har du brug for en tang, der kan åbne ringen på ørekrogen, presse den flad og muligvis også klippe et stykke af. Det kan gøres med 3 forskellige tænger, men har du en fladtang med et bide stykke, som den på billedet til højre, kan den faktisk gøre det hele!

Fremgangsmåden er ganske simpel: Man starter med at åbne ringen i bunden af en ørekrog, og så presser man forsigtigt hele tråden så flad og lige, som det kan lade sig gøre. Man kan godt pille de små dimser, der sidder og pynter på ørekrogen, af imens, så man har lidt mere plads at arbejde på.
Når tråden er lige, måler man efter og sikrer sig, at der ikke er for meget overskydende tråd i bunden af ørekrogen. Der skal bare være et par millimeter, alt efter størrelsen på hullet i perlen.

Derefter sætter man de dimser, man vil beholde, på igen, sammen med perlen.
Den lille fjeder dims, kan trykkes op på selve ørekrogen, så der bliver plads til, at bukke et lille stykke af tråden i bunden. Når det er gjort, kan man rykke det hele på plads igen. Så skulle bukket gerne gøre, at perlen ikke falder af. Så er den første ørering faktisk allerede færdig, og man kan gentage processen med den næste.

Fine og enkle perleøreringe, som du selv kan lave! flere hjemmelavede perleøreringe

Det lille buk i bunden ligger man ikke mærke til, når man har sine perleøreringe på, og ser dem forfra. Så jeg synes faktisk, det er en enormt fin og nem måde at snyde traditionelle perleøreringe på!

Man kan også lave øreringe med små filtkugler af uld efter samme teknik. Og måske kan man også finde på andre fine ting at sætte på?

God fornøjelse 🙂

– Lærke

3 Comments

Skriv en kommentar