Perleøreringe – DIY

Her er en lille guide, med en simpel måde hvorpå, man kan lave sine helt egne perleøreringe.
Det er virkelig nemt! Hverken avanceret eller indviklet, og der er ingen svær teknik over det.
Det eneste du har brug for, er et par fine perler, et par ørekroge og en enkel lille tang eller to.

perleøreringe,kobber

Sådan her, laver du dine perleøreringe:

Som lovet, er dette alt du har brug for: To ens ørekroge og to ens perler, hvori hullerne naturligvis skal være store nok til at passe på ørekrogene, men heller ikke alt for store.
Derudover har du brug for en tang, der kan åbne ringen på ørekrogen, presse den flad og muligvis også klippe et stykke af. Det kan gøres med 3 forskellige tænger, men har du en fladtang med et bide stykke, som den på billedet til højre, kan den faktisk gøre det hele.

Fremgangsmåden er ganske simpel: Man starter med, at åbne ringen i bunden af en ørekrog, og så presser man forsigtigt hele tråden så flad og lige, som det kan lade sig gøre. Man kan godt pille de små dimser, der sidder og pynter på ørekrogen, af imens, så man har lidt mere plads at arbejde på.
Når tråden er lige, måler man efter og sikrer sig, at der ikke er for meget overskydende tråd i bunden af ørekrogen. Der skal bare være et par millimeter, alt efter størrelsen på hullet, i perlen.

Derefter sætter man de dimser, man vil beholde, på igen, sammen med perlen. Den lille fjeder dims, kan trykkes op på ørekrogen, så der bliver plads til, at bukke et lille stykke af tråden i bunden, og når det er gjort, kan man rykke det hele på plads igen, så skulle bukket gerne gøre, at perlen ikke falder af, og så er den første ørering, faktisk, allerede færdig og man kan gentage processen, med den næste.

Fine og enkle perleøreringe, som du selv kan lave! flere hjemmelavede perleøreringe

Det lille buk i bunden, lægger man ikke mærke til, når man har sine perleøreringe på, og ser dem forfra. Så jeg synes faktisk, det er en enormt fin og nem måde, at snyde traditionelle perleøreringe på.
Jeg er selv vild med det simple look, man får, ved bare, at have den snoede fjeder-dims og en perle, men man kan jo gøre helt, som man selv synes, og have den lille kugle med, nøjes helt med en perle, eller tilføje flere perler. Og perler og ørekroge fås, i sådan et spændende udvalg, rundt omkring, så der er altså uendeligt mange muligheder for, at variere og personliggøre denne lille idé.

God fornøjelse 🙂

– Lærke

Skriv en kommentar