Refleksgarn – Idéer!

Vi er stadig lidt i den mørke tid på året. Godt nok i den ende hvor man begynder at kunne se det lysne mere og mere, men det er dog stadig relevant og nødvendigt at blive set, når man bevæger sig ude om morgenen eller aftenen. Her er reflekser jo en rigtig god ting, fordi man altid kan have dem på sig. Man skal ikke huske at tænde dem og de løber ikke tør for strøm! Der findes rigtig mange forskellige typer af reflekser, forskellige figurer, klistermærker, tape, spray og altså også refleksgarn, som er det, jeg har leget lidt med her. Og det kan bruges til rigtig mange ting faktisk! 😀

Hvad er refleksgarn?

Det er som navnet siger: Garn med refleks! Man kan tydeligt se effekten af refleksgarnet på billederne her med og uden blitz. Så længe der ikke er lys på, ser det ikke ud af meget. Så man kan altså ret diskret strikke det ind i en f.eks. en hue.

Det man laver skal selvfølgelig have noget størrelse for at være synligt, men når det er sagt er der altså rigtig mange muligheder!

Man kan både få refleksgarn “rent” sådan som jeg har købt det her, hvor det bare er en enkelt tråd, men man kan også købe forskellige farver garnnøgler, hvor refleksgarnet er “blandet i”. Så kan man strikke eller hækle direkte af det. Hæklede blomster kan f.eks sættes på brocher eller sikkerhedsnåle, så man nemt kan sætte dem på en hue, taske, jakke el.

Man kan også lave sine egne store og puffede garnduller med refleksgarn i, og sætte på sine huer.

Refleksgarnet jeg har købt mig her, som bare er en enkel reflekstråd, synes jeg også er rigtig oplagt at sy eller brodere med. Der er rigtig mange muligheder for at brodere fine mønstre eller figurer på alt fra jakker til sko og hundesnore. Eller måske som ekstra fine reflekser på ens barnevogn eller klapvogn! 

Håber dette indlæg har givet lidt inspiration, både til kreativitet og til at være synlig i mørket! 🙂

 – Lærke