Nemme julehjerter af gummi

Jeg er lige faldet over nogle gummislanger, som jeg engang har gemt, fordi jeg tænkte, jeg skulle have lavet et eller andet stort og flot ud af dem. Det er aldrig rigtig blevet til så meget. Ud over nogle cykelslange armbånd. Nu kom jeg dog på en temmelig simpel idé, der er rigtig nem at gå til, som jeg faktisk synes, er ret fin. Hjemmelavet julepynt i form af små julehjerter af gummi, nemlig! 😀

Jeg elsker genbrugsmaterialer! Det sorte gummi fra cykelslanger og lignende, er ret fint og rustikt. Det er også noget man efterhånden har set brugt en del. Jeg er vild med de tasker, man tit ser på diverse markeder osv. Men det er måske ikke alle, der har mod på at gå i gang med sådanne projekter. Jeg har i hvert fald ikke lige haft tiden til det. Selvom jeg virkelig gerne ville, men sådan er der jo så meget. 😛
Mit lille projekt her, kan man til gengæld sagtens kaste sig over! Og lave sig selv, (eller måske som gave til en anden?) noget fint og bæredygtigt, hjemmelavet julepynt. Alt man skal bruge er nemlig noget gummislange, en saks, en lille udstikkerform, et kridt, en nål og noget fint tråd. Så tager det ikke mange minutter, før man har lavet sit første fine julehjerte af gummi!

Gummislangen skal selvfølgelig lige renses, så den ikke er beskidt, og så skal den klippes op, så man kan komme til.
Kridtet føres let hen over den “skarpe” side på udstikkeren. Så kan man nemlig presse den ned på gummiet, så der kommer en fin aftegning af kridt. Så skal hjertet bare klippes ud, med en god skarp saks, og måske klippes lidt til, så kanterne er pæne.
Til slut fatter man sin nål og sætter tråd i hjerterne. Her i form af af sølv tråd. Også er man allerede færdig! 🙂

Man kunne også lave helt andre former end hjerter, hvis man har andre udstikkere. Eller man kunne klippe i fri hånd, hvis man har mod på det! Jeg kan dog godt lide at have en skabelon, og de her små julehjerter, synes jeg, er rigtig fine! 🙂

– Lærke

One Comment

Skriv en kommentar