Gaveindpakning på 6 forskellige måder!

Julegave indpakning skal være sjovt! Både at pakke ind og pakke ud. 😉
Her er 6 forskellige måder, at pakke gaver ind på! Med udførlige guides i billeder!
De forskellige indpaknings muligheder, kan selvfølgelig bruges hele året, men når julen snart begynder, at nærme sig, er der jo mange flere gaver, at pakke ind end normalt!
Måske har man (eller børnene) lavet en masse hjemmelavede julegaver, der kræver nogle ligeså personlige og unikke, hjemmelavede gaveæsker?
Nogle af de her gaveindpakninger er rigtig gode til advents- eller pakkekalender gaver. Nogle til mindre gaver, nogle til større. Nogle kan laves af børn, og nogle kræver lidt mere snilde, men de er faktisk alle sammen rimelig nemme. De er i hvert fald alle sammen fine. Og ingen af dem vil koste dig en bondegård! 😉

Klik på billederne, for at se en guide til hvordan de forskellige indpaknings muligheder laves!

Firkantede gave æsker

Her er de to nemmeste typer gaveindpakning i dette indlæg. To forskellige typer firkantede gave æsker, der begge er foldet af karton. Den aflange grønne er klart den nemmeste. Tæt efterfulgt af den kvadratiske. Begge kan nemt beklædes med fint gavepapir, eller simpelthen foldes i karton med fint print.

Hjemmelavede æsker af papir Fine hjemmelavede æsker af papir

Anderledes gave æsker

Her er to lidt anderledes typer gave æsker. Måske lidt mere spændende? En der kan foldes sammen, så den er flad, og en der er lavet af genbrugs rør, fra f.eks køkkenrulle eller alufolie.

Flotte hjemmelavede gaveæsker Fine små hjemmelavede gaveæsker

Gave poser

Her er to rigtig nemme typer gave poser. En der er syet, og en der er foldet af papir.

Fine hjemmelavede gaveposer Guide til hjemmelavede papir poser

Nu er gave indpakningen snart på plads. Er alle julegaverne det? Ellers skal du være meget velkommen til, at gå på opdagelse, her på min blog, her er efterhånden samlet en del forskellige idéer til ting man kan lave selv, og f.eks give i gave. Og indlæg om hjemmelavet julepynt, er der vidst heller ikke mangel på. 😉

Hvis det har interesse, kan jeg også godt lave en guide til, hvordan man, helt enkelt, pakker gaver ind i gavepapir, og nogle tips og tricks til dette.
Skriv endelig en kommentar til mig, hvis det, eller noget andet, er et ønske. 🙂

  • Lærke

Skriv en kommentar