Gaveindpakning på 6 forskellige måder!

Julegave indpakning skal være sjovt! Både at pakke ind og pakke ud. 😉
Her har jeg samlet 6 forskellige måder at pakke gaver ind på, i hjemmelavede indpakningsløsninger! Med udførlige guides i billeder!
I bæredygtighedens navn kan man også pakke ind i stof og andre ting der er kan genbruges. Det kan alle disse løsninger også!
De forskellige indpaknings muligheder, kan selvfølgelig bruges hele året, men når julen snart begynder at nærme sig, er der jo mange flere gaver at pakke ind!
Måske har man (eller børnene) lavet en masse hjemmelavede julegaver, der kræver nogle ligeså personlige, hjemmelavede gaveæsker?
Nogle af de her gaveindpakninger er rigtig gode til advents- eller pakkekalender gaver. Nogle til mindre gaver, nogle til større. Nogle kan laves af børn, og nogle kræver lidt mere snilde, men de er faktisk alle sammen rimelig nemme. De er i hvert fald alle sammen fine! Og ingen af dem vil koste dig en bondegård! 😉

Hvert billede er et link! Altså: klik på billederne for at gå til de forskellige guides og se hvordan alle indpaknings mulighederne laves!

Firkantede gave æsker

Her er de to nemmeste typer gaveindpakning i dette indlæg. To forskellige typer firkantede gave æsker, der begge er foldet af karton. Den aflange grønne er klart den nemmeste. Tæt efterfulgt af den kvadratiske. Begge kan nemt beklædes med fint gavepapir, eller simpelthen foldes i karton med print.

Hjemmelavede æsker af papir Fine hjemmelavede æsker af papir

Anderledes gave æsker

Her er to lidt anderledes typer gave æsker. Måske lidt mere spændende? En der kan foldes sammen, så den er flad når den opbevares. -De kaldes også “pudeæsker” Og en der er lavet af genbrugs rør, fra f.eks køkkenrulle eller alufolie…

Flotte hjemmelavede gaveæsker Fine små hjemmelavede gaveæsker

Gave poser

Der er også to rigtig nemme typer gave poser. En der er syet, og en der er foldet af papir! 😀

Fine hjemmelavede gaveposer Guide til hjemmelavede papir poser

Nu er gave indpakningen snart på plads. Er alle julegaverne det? Ellers skal du være meget velkommen til at gå på opdagelse her på min blog! Her er efterhånden samlet en del forskellige idéer til ting man kan lave selv, og f.eks give i gave. Indlæg om hjemmelavet julepynt, er der vidst heller ikke mangel på. 😉

 – Lærke

Skriv en kommentar