Stiletter får nyt look

Mode-blogging bliver nok aldrig mit primære felt… Med mindre emnet var genbrugs mode. Det kunne jeg måske godt få lidt tid, til at gå med. Bedøm selv…
Disse stiletter, synes jeg, er et meget godt eksempel på, hvordan man kan have det sjovt, og gøre noget meget kreativt og personligt, ud af sin stil, uden at det koster en formue… 😉

Stiletter med blå plateau

Stiletterne har kostet mig den overkommelige sum af 45kr… Da jeg fandt dem havde de dog en lidt anden farve, og den farve var, mildest talt ikke lige mig.
Det vi har gjort ved farver er en ret interessant snak, synes jeg. Pæne farver, grimme farver, pigefarver, drengefarver… Det er lidt mærkeligt, at definere forskelle på farver, på den måde, men jeg synes også, der er ret interessant, hvor mange associationer, der følger med rigtig mange farver. F.eks en farve som denne, på en sko som denne, for oprindeligt, så skoen ud, som på billedet nedenunder.
Den lyserøde farve og tankerne, der fulgte med, følte jeg mig ikke rigtigt hjemme i, men det var jo heldigvis nemt, at gøre noget ved…

stiletter med lyserød plateau, som skal males blå

Hvordan mine stiletter fik nyt liv…

Jeg fandt simpelthen en god stærk maling til plastik, hjemme i gemmerne, i den flottte blå farve, og så tog jeg en god lille pensel og malede plateau sålerne på mine nye stiletter. Selvfølgelig forsigtigt, så jeg ikke malede udenfor kanterne.
Så lod jeg dem tørre, og det var rent faktisk det. 🙂

Det er et ret markant anderledes look, disse stilletter fik, synes jeg. Blot ved, at skifte farven.
Så jeg fik sat mit eget præg, og skoene blev blå. Jeg er glad og tilfreds. 🙂

– Lærke

Skriv en kommentar