DIY Tampon skjuler!

Hvis der tilfældigvis skulle være nogen af hankøn, der læser med, kan jeg nok ligeså godt foreslå, at de smutter videre til et af mine andre indlæg med det samme. 😉
Ikke fordi i ikke læse med, men det her er lidt et andet emne end mine blogindlæg normalt omhandler. Nemlig tamponer, for nu at sige det lige ud, og hvordan man som kvinde måske ikke altid, har lyst til at have dem liggende løst og rode rundt i lommer og tasker…

tomme læbepomader kan bruges til, at skjule tamponer

Tampon skjuler

Idéen går, egentlig meget simpelt, ud på, at man kan gemme en tampon i en gammel læbestift eller læbepomade. Og alt man har brug for, er altså en eller anden art af sådan noget.
Det ville jo være oplagt, hvis den alligevel er tom, for den skal naturligvis renses.
Overskydende læbepomade eller læbestift skal skrabes ud og hylsteret skal rengøres. Det kan gøres f.eks med en gammel neglefil og en vatpind, evt. med lidt makeup rens.
Når læbepomaden eller læbestiften er ren indvendigt, er den allerede klar til brug! 🙂

Man pakker jo ikke en hel masse tamponer på denne måde, men tit har man måske også bare brug for lige at have en enkel med sig! Måske bare for en sikkerheds skyld. Som man tilmed, diskret, kan fiske op af lommen eller tasken, uden nogen aner uråd.
Og så er det her faktisk et smart lille trick, synes jeg! 🙂

– Lærke

Skriv en kommentar