Om Creativ Company – Og om reklamerne på bloggen

Nogen har måske opdaget, at jeg har fået et par nye annoncer på bloggen. Det er jeg faktisk ret begejstret for. Specielt den for Creativ Company. Det er en side, jeg selv har brugt ret meget, og som det, af den grund, giver mening for mig at tale godt om. Jeg handler selvfølgelig også andre steder, for Creativ company har ikke alt, men det her indlæg er altså en lille anmeldelse af dem. Lidt om hvad de, er for nogen, og hvorfor jeg har valgt at reklamere for dem. 🙂

Om reklamerne

Jeg bryder mig egentlig ikke om, at reklamere. Det irriterer mig, når andre sider er plastret til med annoncer. Derfor vil man også kunne se, at jeg kun har en krea-annonce ved mine krea indlæg og en kage-annonce ved mine mad indlæg. plus en tilfældig en, nede i bunden, der nok aldrig er nogen, der når ned til. Den overvejer jeg at fjerne, for jeg vil gerne prøve, at gøre det på en måde, der er relevant og ærlig. Der kommer altså heller ikke til, at opstå en lind strøm af indlæg, der kun har til formål at reklamere. Det gider jeg ikke. Det er vigtigt for mig, at det jeg reklamerer for og fortæller om, er noget jeg kender og kan stå inde for. 🙂

Jeg lover, at jeg nok skal gøre opmærksom på, hvis links jeg sætter ind i fremtiden, er noget jeg tjener penge på, som f.eks banneret herunder.
Jeg ønsker på ingen måde, at nogen føler sig snydt, eller irriteret. Det skal også dermed siges, at alle links der ellers findes her på bloggen IKKE er reklame, hvis ikke der står noget om det, men bare er mig, der har fundet noget, jeg gerne vil dele. 🙂

Egentlig sker der ikke noget, når man klikker på de nye annoncer. Ikke medmindre man køber noget, så får jeg en lille procentdel. Så man kan altså trygt gå ind og undersøge for sig selv, uden at betale noget som helst. Med mindre man selv finder noget, man gerne vil købe.
Tilgengæld kan jeg nogen gange give en rabatkode. Lige nu har jeg ikke en, der er gyldig, men hvis jeg får en, vil jeg selvfølgelig skrive den her! 🙂

Om Creativ company.

Jeg kommer altid til at kalde dem Cchobby, for det hedder deres hjemmeside. De hedder Creativ Company, og er en virksomhed der ligger i Holsterbro. De sælger både til private, virksomheder og engros.
Jeg har virkelig kun haft positive oplevelser med dem! Selv da jeg bestilte 40 løse Stylefile markers. Der viste sig at være byttet om på et enkelt produktnummer, så jeg fik en forkert. De fik hurtigt rettet op på det, og jeg fik tilsendt den rigtige uden noget som helst bøvl.

Mine stilefile markers

Deres priser generelt også ret fornuftige. Det er selvfølgelig umuligt, altid at være billigst med alt, men i flere tilfælde, hvor jeg har siddet og sammenlignet, har de altså været ret godt kørende.

De skriver selv, at de har 12.000 forskellige hobbyartikler. Det er altså meget, skulle jeg hilse og sige. Der er noget at komme efter til rigtig mange forskellige hobby aktiviteter og aldersgrupper. Hvad end man “bare” leger med at udfolde sin kreativitet, eller man er mere seriøs. De har alt fra smykkedele og perler, til garn, papir og maling, og selvfølgelig værktøj, indpakning og opbevaring til rigtig mange ting! Jeg kan ikke nævne bare halvdelen af det. De har ting, jeg ikke anede eksisterede, før jeg begyndte at surfe rundt i deres shop. xD Derudover har de et kæmpe arkiv med forskellige kreative idéer, man kan gå på opdagelse og finde inspiration i.

Noget andet jeg synes er lidt hyggeligt, er at de i 2010 blev kåret som Danmarks 2. bedste arbejdsplads og i 2011 som Europas 3. bedste. Og at de tager et socialt ansvar, ved at være sponsor til forskellige arrangementer og velgørenhed. Desuden også ved at tilbyde op til 15% af deres ansatte skåne- og flexjobs, har folk i praktik osv. Det synes jeg er så fint at vide. Man kan selvfølgelig læse meget mere om alt det på deres egen hjemmeside. 🙂

– Lærke

Skriv en kommentar