Magnetisk maling

Jeg har opdaget magnetisk maling. Det er altså smart. 😉
Jeg havde en gammel skuffe, jeg længe har overvejet, at bruge som en sættekasse af en art, men jeg har ikke kunne finde ud af, præcis hvad jeg skulle gøre ved den… Indtil jeg stødte på magnetisk maling! 🙂

Magnetisk Skuffe

Inden jeg fandt magnetisk maling

Først overvejede jeg, om jeg skulle pille skillevæggene ud af skuffen, og sætte lister i, med søm til at hænge øreringe osv. på. Sådan en skuffe har jeg lavet før, men jeg har ikke brug for to af dem. Måske kunne jeg bare male den?
Så blev jeg lidt mærkeligt inspireret af militærtasker med velkro systemer indvendigt og udvendigt – over det hele, faktisk, så man selv kan flytte rundt, og sætte flere små rum, hylstre og holdere, til alt muligt, på.
Muligheden i at klistre velkro i min skuffe, kunne jo, sådan set, godt fungere, men det virkede lidt klodset ved nærmere eftertanke. Så kom jeg i tanke om, at jeg havde noget gammelt magnetbånd liggende, og jeg kom i tanke om, at man kan få fremkaldt billeder på magnetplade og bruge som f.eks køleskabsmagneter.
Så egentlig tænkte jeg, et stykke tid, i magnetplade, og i min søgning efter det, fandt jeg, ved et rent tilfælde, magnetisk maling, i stedet for.
Det virkede som en genial løsning, så det købte jeg, og den beslutning er jeg glad for. 😀

Magnetisk tavle malingHvor og hvordan?

Jeg købte en tube magnetisk maling hos Creativ company, som jeg jo nok må indrømme, at jeg faktisk har handlet temmelig meget hos efterhånden. (Jeg elsker deres tilbud! Jeg købte selvfølgelig også en vildt billig kasse med krympeplast, da jeg alligevel var der. :S )

Rummene i skuffen skulle godt nok lige have nogle lag, jo flere lag man giver, jo mere er der magneterne kan hænge fast på. I den tube, jeg købte, var der lige nok til fire tykke lag, i hvert rum af skuffen. Og resultatet er faktisk flot synes jeg. Det får en mat, koksgrå overflade, når det er tørt. Hvis man ikke kan lide det, tror jeg godt, at man kan male en anden farve ovenpå. Eller måske tavlelak. Så har man to typer tavler i en. Det kunne jo være dobbelt smart! Men det var ikke lige det, jeg havde brug for, i min skuffe, så den får lov at være, som den er her. Jeg er ret glad for resultatet. 🙂

Magnetisk maling
Nu bruger jeg skuffen, som et lille udstillingsvindue, til Artmoney. De har fået påmonteret magnetbånd på bagsiden af deres cellofan pose, på nær foden, som er tynd nok, til at kunne hænge med magneter. Det er i øvrigt en, jeg har byttet med selveste Lars Kræmmer. 😉 De andre tre, er mine egne, og kan købes på min Artmoney side.
Magneterne i skuffen er håndlavede “sci-fi rav” magneter. Og ja, det nede i højre hjørne, er en sortbroget ko af cernit. Der er også to grønne skildpadder, men de er muligvis lidt sværere, at identificere, på de her, let utydelige, billeder. Det vil jeg gerne beklage. 🙂

– Lærke

Skriv en kommentar