Tip – Slatne gulerødder

Tippet her er til de der slatne gulerødder, der har ligget i bunden af grønsagsskuffen lidt for længe. Det er super simpelt. Og man ender med gode gulerødder, lige ved hånden, som er super nemme, lige at putte i en madpakke, snuppe til den lille sult, eller som tilbehør til aftensmad…

Gulerødder der har ligget lidt for længe i køleskabet

Red dine slatne gulerødder!

Det eneste man faktisk skal gøre, er at skrælle gulerødderne. Man kan lade dem være hele, eller man kan skære dem i stave. Derefter er det bare at lægge dem i vand, i en beholder med låg, og putte dem i køleskabet.
Jeg kan ikke forklare præcis hvad der sker, når gulerødderne kommer i vand, måske suger de vandet til sig. I hvert fald bliver de lækre og sprøde!

Gulerødderne kan holde sig i nogle dage i køleskabet, på denne måde. De holder dog lidt længere, hvis man skrifter vandet en gang imellem. 🙂

skrællede gulerødder i vand

Udover at være en god måde, at undgå madspild på, er det også en rigtig fin måde, at få spist lidt flere grønsager i hverdagen. Det er lidt nemmere, lige at snuppe en gulerod, hvis den er skrællet på forhånd, og man ovenikøbet nærmest er garanteret, at den er lækker og sprød. 😉

  • Lærke

Skriv en kommentar