Paleo-venlig kage i en kop (mikroovn)

Det er så det sunde alternativ, i den kategori. Den er også glutenfri, og så smager den oveni købet virkelig godt!

Til mit “Kage i mikroovnen” projekt:
En “paleo-venlig kage i en kop“.

paleo-venlig kage i en kop

Ingredienser til en paleo-venlig kage i en kopDet man skal bruge er :
(Oversat til dansk og ændret en smule)

Æg
1 spsk Kokos mel
1 spsk Mandel mel
1 spsk Honning
En smule vanilje af en art.
1-2 spsk groft hakket mørk chokolade
eller små chokolade knapper (Husk, det skal være paleo 😉 )

Derudover skal man bruge en helt normal kop, eller et krus, der kan tåle mikroovn.

Mandel mel lavede jeg selv af hele mandler. Jeg tog, hvad jeg tænkte, ville komme til at svare til en spiseskefuld og blendede dem grundigt, sammen med en spiseskefuld kokosmel.

Paleo-venlig kage i en kop, inden den er bagtAlle ingredienserne blandes derefter blot i den kop man har udvalgt, og så får kagen ca. 1½ minut i mikroovnen, ved fuld styrke.
Husk at mikroovne er forskellige, så det er en god idé at starte med 1 minut og lige se efter, og derefter, om nødvendigt, give kagen lidt til.

Man kan enten vælge at spise kagen direkte fra koppen eller vende den ud på en tallerken.
Det viste sig, at mit chokolade, var faldet lidt til bunds… Men det gjorde mig ikke så meget, så havde jeg det bedste gemt til sidst 😉
Jeg tror, at jeg på et tidspunkt, bliver nødt til at forsøge at lave denne kage med smeltet chokolade, eller med kakao pulver i stedet. Det er jeg næsten helt sikker på, også kunne være rigtig godt. 🙂

Toppen af min paleo-venlige kage i en kop, uden så meget chokolade og bunden med mere chokolade
 – Lærke

Skriv en kommentar