Dette her er et godt lille foodhack. Et tip, der faktisk er rigtig simpelt. Så jeg vil egenligt bare fortælle hvad det går ud på, og så ikke gøre meget mere ud af det end det. 🙂
Hedder det egentlig bladselleri eller blegselleri? Begge dele måske? Jeg tror det er det samme.
Men altså, har du bladselleri/blegselleri liggende i grønsagsskuffen, og er den efterhånden blevet super slatten? Så vent lige med, at smide den ud…
Håndlavede perlekugler af hvide glasperler, syet med messing tråd, på gyldne creoler. Perlekuglerne måler ca. 1.5cm. Creolerne måler ca. 2cm og er naturligvis nikkelfri.
De her gaveæsker er så smarte, synes jeg. Når de skal opbevares er de helt flade, og fylder ikke ret meget, og når man så skal bruge dem – foldefolde – så har man en flot æske! Det er nok derfor, at de er så populære, når man køber små gaver i forskellige butikker… Men de er faktisk også super nemme, at lave selv, det er næsten det bedste af det hele! 😉
Dette indlæg er skrevet på en smågrå novemberdag. Det er måske ikke højsæson, for koldskål lige nu, men en god undskyldning for, at drømme sig mod lunere tider. I øvrigt havde vi ingredienserne, og opskriften manglede her på bloggen!
Måske var det også en overspringshandling, for jeg skal på julemarked i morgen, (med egen bod) og jeg skubber lidt planlægningen foran mig, men der skal jo være tid til at spise også!
Så her er altså min mors, virkelig gode, opskrift på koldskål; den jeg er vokset op med – Den bedste koldskål i verden, hvis i spørger mig! 😉