Søgeresultater for:

Humus

Humus eller hummus… Jeg ved ærligtalt ikke hvor mange m’er der er i, men det kan jo også, være lige godt det samme. Det kan buges til ret mange ting.
Herhjemme bruger vi det mest i sandwich og burger eller som dip til brød eller grønsager, og det smager enormt godt!
Jeg har set mange, ret uoverskuelige opskrifter, med lange lister over mærkelige ingredienser. Men der findes også gode eksempler på, at det sagtens kan gøres simpelt.
Det er sådan en opskrift, jeg vil dele med jer, her. En nem og simpel, men stadig meget velsmagende, version… 🙂

Chokoladekage i mikroovn

Måske har i før hørt løfter, om chokoladekage i mikroovn, der kan laves på blot 5 minutter?
Det er jo smart, hvis man pludselig bliver ramt af en meget akut lækkersult.
Dette er sådan en opskrift, men lidt anderledes. Der skete nemlig det herhjemme, at vi var 4, der blev ramt af akut lækkersult, samtidigt. Og så var der jo ikke andet, at gøre, end at opfinde en version, af chokoladekage i mikroovn, der var større… 😉

Lidt om mig – Billeder fra en kajaktur.

Når jeg får tid til andet end mad og krea, holder jeg enormt meget af naturen! Det er der jeg slapper af og samler energi. Jeg elsker bl.a at køre på rulleskøjter, men bevæger mig også gerne til vands.
Mine forældre bor på en lille gård ned til en dejlig sø, og der har de en kajak liggende, som jeg forsøger, at gribe alle muligheder for, at ro mig en tur i, når jeg er der.
“Smølfen” – Et godt navn til en rød kajak…
Her er lidt billeder af det smukke forår 2014. Til minde om en af mange, rigtig dejlige ture…
Og måske kan du se hvad jeg mener. 😉

Hjemmelavet blonde lampe

Jeg har arvet så mange fine mellemlægsservietter og lignende, både hæklede, kniplede og vidst også en enkel strikket, og har hele tiden haft et ønske, om at lave et eller andet ud af dem, for de var for gode og for flotte, bare at smide ud. Så da jeg faldt over idéen her, om en hjemmelavet blonde lampe, var jeg nødt til, at forsøge det, også kunne jeg da ligeså godt, tage billeder undervejs og gennemgå processen, så flere kan få glæde af idéen. 🙂

Æggeskåle

Dette er en rigtig lækker og nem opskrift på “æggeskåle”. De er blevet helt uundværlige, til brunch, herhjemme. De er nemlig et super alternativ til, at stå og lave røræg, og stege bacon og pølser. De er også mindst ligeså populære, og så ser de jo ret flotte ud. Også selvom man ikke har ligeså farverige silikone forme, som mig 😉

Brød med mozzarella og tomat

Jeg var til fødselsdags-brunch, for ikke så længe siden. En ret stor fest med en virkeligt overdådig og lækker buffet. Jeg hjalp lidt til, med at forbedrede noget af maden, og, blandt meget andet, overværede jeg tilblivelsen af disse små brød med mozzarella og tomat. Jeg ved ikke, om opskriften kommer fra noget bestemt, det er vel en form for bruschetta, men den er ganske simpel, smager fortræffeligt, og passer vældigt godt til brunch. Den kan garanteret også bruges, som forret. Uanset hvad, har jeg hvert fald, lige siden, haft lyst til, at afprøve denne opskrift igen.