Søgeresultater for:

17 Life Hacks – Testet

Jeg har testet nogle simple “Life hacks”. Det er jo blevet et ret populært fænomen “Life hacks, der vil gøre dit liv nemmere” siger de… Egentlig er mange af disse, nok nærmere husholdningstricks, kan man sige, mere eller mindre brugbare. Idéerne er gode nok, og da også meget sjove, men er de bedre end det?

Øllebrød

Øllebrød er faktisk, en rimelige fast del af vores menukort herhjemme, dog mest i vinterhalvåret, da det jo er sådan en rigtig varm og hyggelig ret.
Jeg ved godt, at der er mange, der er nærmest er bange for øllebrød. Det er da også lidt en gammeldags spise, men det ER altså andet end babymad… Jeg elsker simpelthen øllebrød.

Den nemmeste Pariserbøf!

Pariserbøf er jo en klassiker! Og hjemmelavet pariserbøf, er faktisk overraskende nemt og hurtigt, at lave. Det har tit erstattet hjemmelavet burger herhjemme, fordi det simpelthen bare er nemmere og ingredienserne er noget, vi stort set altid har i køleskabet. Der skal faktisk ikke så meget til. I øvrigt smager det virkelig godt! 😀

Spejlæg i peberfrugt.

Jeg er faldet over den her sjove lille idé, nu kan jeg selvfølgelig ikke huske hvor, men at lave spejlæg i skiver af peberfrugt. Det måtte jeg lige prøve til frokost.
Det lyder som et sært mix, men det fungerer faktisk rigtig godt. Og flot ser det jo ud.

Begynder guide til surdej

Jeg har altid, syntes at surdej, var noget underligt og besværligt noget. Jeg vidste, at man brugte det i rugbrød, men det var vidst også det, min viden begrænsede sig til.
Ud af det blå, spurgte min far så, en vinterdag i 2014 “Hvornår skal du i gang med, at bage rugbrød?” Og det var sådan jeg kom i gang med det. Nu har jeg også fundet ud af, at hvedebrød med surdej, faktisk smager vildt godt…

Nøddebrød – Glutenfri

Jeg har ikke glutenallergi eller intolerans, (hvad jeg ved af) og jeg er heller ikke på kur, men det behøver man heller ikke, at være, for at være vildt med det her nøddebrød. Prøver man, at undgå mel og kulhydrater, er brødet her dog nærmest noget, man er nødt til, at prøve. Det er et rigtig godt glutenfrit alternativ til rugbrød, og fungerer altså helt perfekt til madpakker osv. 🙂