De nemmeste arme riddere

Dette er nok nærmest, den nemmeste opskrift der findes, på en enkelt portions arme riddere.
I Mange opskrifter skal man piske æggesnask og søbe rundt i, også ender der med, at være noget til overs, og i øvrigt en masse opvask, men hvis man bare er sig selv, er det måske lidt meget, at gøre ud af det, ikke?
Det her er en meget mere simpel version. Uden æg. Så os der indimellem er alene, eller bare to til morgenmad, også kan forkæle os selv lidt…
I øvrigt endnu en god måde, at få bugt med gammelt brød. 😉

Super nemme arme riddere

Man kan sagtens lave flere arme riddere, på denne måde, det gør det faktisk ikke meget mere besværligt, men opskriften er bare rigtig velegnet, til enkelte stykker. 🙂

Til en af disse arme riddere, skal man bruge:

En skive brød. Selvfølgelig ikke så gammelt, at det er muggent, og rugbrød tror jeg ikke egner sig så godt, men derudover: Brug hvad du har af brød. 🙂
½ spsk smør
½ spsk honning
Et par skefulde mælk, alt efter hvor fugtig man kan lide sin arme ridder.
Lidt kanel

Og en stegepande. Bare en lille en, måske en pandekage pande, hvis man har det, men det er faktisk lige meget. Alle pander, kan bruges, bare de er flade, så ikke grillpander osv. 😉

Smør og honning smeltes på panden, ved lav varme. Så blandes kanel og mælk i. Mælken kan godt finde på, at skille lidt, når den bliver varm, men det sker der ikke noget ved.
Så lægger man brødet på panden, og lader det suge til sig, på begge sidder. Det suger mere efterhånden som det steger, så fortvivl ikke, hvis brødet ikke har suget det hele, med det samme.
Så lader man ellers bare sin arme ridder stege, til den er gylden på begge sider, og når den har kølet lidt, er den klar til, at blive spist.
Den smager altså godt!

Nemme og lækre arme riddere til en person

Nu kommer vi jo så til opvasken, og det mest besværlige, at vaske op, er jo panden, men hvis man lige har sat en elkedel til, at koge lidt vandt, imens den arme ridder hyggede sig på panden, så er det også nemt overstået, men man skal selvfølgelig passe på, ikke at slå panden skæv ved at køle den for hurtigt. 🙂

  • – Lærke

Skriv en kommentar