Græskar muffins

Der er virkelig mange ting, man kan bruge sit græskar fyld til, når man har lavet et græskarhoved, til Halloween. Disse græskar muffins er en af dem. Det er jo synd, at brugbare og i allerhøjeste grad, spiselige ting, for det meste bare går til spilde. Hvorfor ikke putte det i kage? 🙂

Hjemmebagte græskar muffins

Græskar muffins altså. 🙂

Dej til græskar muffinsMan skal bruge :
2 æg
1 dl olie
2 dl sødmælk
2 dl sukker
½ tsk salt
5 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
Saften af en halv citron
Og 250g græskar fyld.

Man starter med at piske æg og sukker sammen, deri pisker man også de resterende våde ingredienser: mælk, olie og citronsaft. Så blander man melet med bagepulver og salt, og vender det i dejen. Til slut blandes, det groft hakkede, græskar fyld i, og dejen fordeles i forme. Jeg fik til 16-20 stykker, i disse ejendommelige blå forme, med bondegårdsdyr.

ubagte græskar muffins

Kagerne bages ved 180-200 grader, ved varmluft, i 20 minutter og køles lidt af på en rist.
Jeg synes faktisk, de er rigtig gode. De er super søde og saftige. 🙂

Papirformene var rigtig fine til at starte med, men ikke af synderligt god kvalitet. Jeg er ikke stor fan af papirs forme. Man vil nok kunne fornemme hvorfor, på formen, mine færdige muffins fik, så næste gang jeg laver græskar muffins, og det vil jeg helt sikkert gøre igen, bliver det sandsynligvis i silikoneforme. 😛

Det ville jo være oplagt, at pynte dem rigtig fint med Halloween tema pynt, men min portion, skulle transporteres, så det var desværre ikke så hensigtsmæssigt, denne gang. 🙂

Græskarhoved

Rigtig god halloween! 😀

– Lærke

One Comment

Skriv en kommentar